West African Peanut Stew

Zachodnioafrykański gulasz z orzeszków ziemnych wymaga ok. 1 godzina i 14 minut od początku do końca. Ten przepis służy 13 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Sprawdza się jako bardzo przystępna zupa. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka imbiru w butelce, kremowe masło orzechowe, bulion z kurczaka mniej sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni afrykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj West African Peanut Stew, West African Peanut-Kurczak Gulasz, oraz Zachodnioafrykański Gulasz Warzywny I Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nagrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu; płaszcz sprayem do gotowania.
Dodać cebulę i paprykę; płaszcz sprayem do gotowania. Smażyć 3 minuty.
Wymieszać ze słodkim ziemniakiem i 6 kolejnych składników. Przykryć i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, pokryte, 40 minut, mieszając od czasu do czasu. Zupa z kadzi do poszczególnych miseczek; posypać posiekanymi orzeszkami ziemnymi.