West 52nd Street Steak Sandwich może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.22 za porcję. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser saga, sól koszerną, rukolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bombay Veg Sandwich - jak zrobić kanapkę z warzywami - Indian Street Food s, Wild West Sandwich Wrap, oraz Stek Z Dzikiego Zachodu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlera. Pokroić stek w plastry o grubości 1/4 cala. Ser pokroić na 12 kawałków. Ustaw rolki, pokroić bok na blasze do pieczenia i tosty pod brojlerem. Odstaw wierzchołki bułek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Dolną połówkę bułek posmarować połową musztardy, a górną plastrami steku, nakładając je lekko na siebie. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć 2 plastrami sera. Smażyć kanapki z otwartą twarzą, aż ser lekko rumiany i stopiony, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
3
Przenieść kanapki na powierzchnię roboczą. Top każdej kanapki z równą porcją prażonej szalotki i około 3/4 szklanki rukoli. Slather szczyty rolki z pozostałą musztardą i przykryć kanapki. Kanapki pokroić na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Podawać natychmiast.
5
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. w dużej misce wrzuć szalotkę z olejem i solą i obficie doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Przełożyć na blachę do pieczenia wyłożoną folią aluminiową i rozprowadzić w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Piec do szalotki? skórki są nieco zwęglone i chrupiące, a miąższ jest bardzo delikatny, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
8
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
9
Za pomocą noża odetnij końcówki szalotki (koniec naprzeciwko końca korzenia) i odrzuć. Delikatnie wycisnąć szalotki ze skórek i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
10
Podawać z pieczoną wołowiną, kurczakiem lub na kanapkach stekowych.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.