Wesołe Bezy
Przepis Merry bezy może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 2 godziny. Jedna porcja zawiera 1293 kalorii, 26g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 2,81 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 1. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka śmietany Tatar, białka jaj, żelatyna o Smaku Truskawkowym galaretki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wesoły Czerwony Koktajl, Merry Minestrone, oraz Malinowa Wesoła dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 107°. ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego w małej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości 5 minut lub do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę. w tym samym czasie, bijąc na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty.
Na blachę do pieczenia pokrytą papierem do pieczenia upuść łyżki mieszanki białek.
Każdą bezę posypać lekko suchym proszkiem żelatynowym.
Piec 50 minut. Wyłącz piekarnik. Prop drzwi piekarnika lekko otworzyć; niech bezy stać w piekarniku na 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.