Werryny rabarbarowe ze słoną kruszonką Macadamia

Werryny rabarbarowe ze słoną kruszonką Macadamia
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Verrines rabarbar ze słonym Macadamia Crumble spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 1050 kalorii, 11g białka, oraz 76 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz ser mascarpone, pieczony, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Słodkie i słone masło Makadamia, nerkowca i klon, Rabarbar crumble, oraz Rabarbar Crumble dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować rabarbar: przynieść cukier i 1 qt. woda do wrzenia w dużym rondlu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Usuń z ognia; dodać hibiskus, Skórka, i grenadyna; i odstawić, pokryte,10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrenadynaGrenadyna
HibiskusHibiskus
3
Tymczasem w razie potrzeby podziel rabarbar wzdłuż, aby łodygi miały od 1/2 do 3/4 cala. szeroko.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
4
Pokrój poprzecznie na 1/4 cala. plastry.
5
Przecedzić gorący syrop do miski, następnie zwrócić płyn i skórkę na patelnię (wyrzucić hibiskus). Podgrzać do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
HibiskusHibiskus
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć z ognia i wymieszać z rabarbarem. Przykryć i odstawić, aż rabarbar będzie po prostu miękki, 1 godzinę. Odkryć i ostudzić. Chłód, pod przykryciem, do ostygnięcia, co najmniej 2 godziny. Odcedź tuż przed użyciem, oszczędzając płyn do lemoniady lub koktajli.
Składniki, których będziesz potrzebować
LemoniadaLemoniada
RabarbarRabarbar
7
Zrobić kruszonkę: Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ubij masło, sól i brązowy cukier w misce z mikserem, aż równomiernie wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodać mąkę i mączkę migdałową i ubijać, aż mieszanina się połączy. Beat in nuts. Palcami rozbij mieszaninę na 1/2 cala. grudki na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka MigdałowaMąka Migdałowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Piec do jasnego złota, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Ochłoń.
12
Zrobić Chantilly: umieścić śmietanę, mascarpone, cukier i skórkę w misce do mieszania. Zeskrobać nasiona wanilii do miski i wyrzucić kapsułkę. Ubić aż będzie tak gęsta jak bita śmietana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
MascarponeMascarpone
WaniliaWanilia
KremKrem
NasionaNasiona
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
13
Porcja: łyżka 1/2 szklanki Chantilly do każdego z 8 kieliszków. Łyżka 2 do 3 łyżek. crumble, następnie 2 do 3 łyżki. odsączony rabarbar na każdy (możesz mieć resztki).
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
14
Udekoruj cytryną, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
15
* Znaleźć suszony hibiskus (zwany także Jamajką) na meksykańskich rynkach lub w worldspice.com (notowana jest z herbatami liściastymi). Znajdź syrop grenadyna z dostaw koktajl. Znajdź migdałowy posiłek, taki jak Czerwony Młyn Boba, w przejściu do pieczenia w dobrze zaopatrzonych supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrenadynaGrenadyna
Suszony HibiskusSuszony Hibiskus
Mąka MigdałowaMąka Migdałowa
KoktajlKoktajl
16
Skład: rabarbar do 3 dni, schłodzony; kruszyć do 3 dni, szczelny w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn