Wermut-gotowane krewetki z imbirem Remoulade
Wermut-gotowane krewetki z imbirem Remoulade jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól, Kreol, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gotowane krewetki z opiekanym sosem sezamowo-imbirowym, Gotowane krewetki z sosem imbirowym Meyer Lemon, oraz Filety z okonia z krewetkami i sosem Wermutowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym, połączyć szalotki, SOS Heinz, sok z cytryny, imbir,musztardy, czosnek i papryka i proces do gładkiej. Przy włączonej maszynie stopniowo wlewaj olej i przetwarzaj, aż do wymieszania. Doprawić ostrym sosem i solą.
Przenieść do miski i przechowywać w lodówce.
Na dużej patelni, doprowadzić wermut do wrzenia.
Dodaj krewetki i gotować na małym ogniu, obracając raz, aż tylko różowy i zwinięty, 8 protokół; spuścić i ostudzić do temperatury pokojowej, następnie przykryć i schłodzić.