Wenezuelskie Hot Dogi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj wenezuelskich Hot dogów. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, bułki z hot dogami, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 51%. Spróbuj Wenezuelskie Psy, Garlic Knot Hot Dogi, oraz Wenezuelskie Empanadas podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Napełnij duży garnek, który ma płaskodenną wkładkę parową wodą i doprowadz ją do wrzenia. Ułóż bułki w parowcu, włóż hot dogi do wrzącej wody i przykryj parowcem i pokrywką. Gotuj, aż hot dogi zostaną rozgrzane, a bułki będą ciepłe i miękkie, około 5 minut. Uważaj, aby nie przesadzić z parą rolek, ponieważ mogą się rozmoczyć.
Podczas gdy psy gotują, pokrój cebulę na 6 mniejszych kawałków, włóż je do robota kuchennego i pulsuj, aż zostaną drobno posiekane.
Wyjmij cebulę do miski i zrób to samo z kapustą. Pokroić chipsy ziemniaczane na bardzo drobne kawałki.
Wyjmij rolkę z parowca. Włóż do niego hot doga i dodaj cebulę, kapustę i pokruszone chipsy. Tryskaj majonezem, musztardą i ketchupem i ciesz się!
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Wino Różane
Riesling, Gewurztraminer i wino różowe to świetny wybór dla Hot dogów. Gewürztraminer będzie świetny z Twoim podstawowym nowojorskim hot dogiem z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi ogórkami i ostrą papryką możesz zdecydować się na chrupiące Riesling. Bez względu na dodatki, suchy róż prawie zawsze działa. Jednym z Win, których możesz spróbować, jest dr Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Dr Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling]()
Dr Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling
Mieszanka czerwonego piaskowca i łupków tworzy niepowtarzalny charakter Ürziger Würzgarten. Gleba rozwinie egzotyczne, pikantne aromaty w winie, a także większy potencjał starzenia. Winogrona są zbierane ręcznie w optymalnej dojrzałości, moszcz jest fermentowany w zbiornikach ze stali nierdzewnej i butelkowany w celu zachowania żywotności i świeżości. Wino zostało zabutelkowane w lutym 2008 roku.Jasnożółty zielony kolor, zapach przypraw i owoców pestkowych z nutami czerwonych jagód. Smak: jest jasny i świeży z odrobiną cukru resztkowego. Delikatna kwasowość z delikatnymi nutami miodu i długim korzennym wykończeniem.