Wegetariańskie z tymiankiem Sabayon
Wegetariańskie posiłki z tymiankiem Sabayon mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 233 kalorie, 13g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz muffinki wieloziarniste, czapki z grzybami portobello, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Łosoś Wędzony Benedicts, Powodzenia Benedicts, oraz Hash Brown Benedicts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sos, połącz 1 jajko i kolejne 4 składniki (przez tymianek) w górnej części podwójnego kotła. Gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia (około 9 minut), stale mieszając trzepaczką.
Dodawać masło, 1 kawałek na raz, mieszając trzepaczką, aż do całkowitego wlania. Trzymaj ciepło.
W celu przygotowania pieczarki należy łyżką usunąć brązowe skrzela z spodu grzybów portobello; skrzela wyrzucić.
Usunąć i wyrzucić łodygi.
Pokroić czapki grzybowe w plastry o grubości 1/2 cala.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Dodać grzyby i gotować przez 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Trzymaj ciepło.
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Dodać jarmuż; gotować 2 protokół lub aż po prostu miękkie. Zanurzyć jarmuż w lodowatej wodzie; dobrze spuścić.
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Ułóż połówki muffinek, pokrój boki w górę, na blasze do pieczenia. Broil 1 minutę lub aż rumiane. Każdą połowę muffinki przełożyć 1 łyżką sera. Broil 1 minutę lub do rozpuszczenia sera. Top ser z jednym liściem jarmużu; broil 1 minuta. Babeczki na wierzchu równo z plasterkami grzybów. Trzymaj ciepło.
Dodaj wodę do dużej patelni, wypełniając dwie trzecie pełne. Przynieś na wolnym ogniu.
Dodać ocet. Rozbij każde jajko na kubek budyniowy i delikatnie przelej na patelnię. Gotować 3 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć jajka z patelni za pomocą łyżki szczelinowej. Wierzch każdej pół muffinki z 1 jajkiem.
Ubić sabayon na gotującej się wodzie, aby podgrzać; równomiernie na każdym jajku łyżkę około 1 1/2 łyżki sosu.