Wegetariańskie Tacos Picadillo
Przepis Wegetariańskie tacos Picadillo jest gotowy w około 28 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten przepis służy 15. Jeśli masz patty bezmięsne, tortille mąki, dekoracji: gałązki kolendry, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Picadillo Tacos, Chrupiące Tacos Picadillo, oraz Stek Picadillo Soft Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować bezmięsne kruszy się w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 3 do 4 minut. Wymieszać z marchewką, cebulą i solą; smażyć 5 minut.
Dodaj pomidory i papryki chipotle, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 do 4 minut lub aż pomidory zaczną mięknąć.
Podawać mieszaninę z ciepłymi tortillami.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.