Wegetariańskie sajgonki rybne z sosem zanurzeniowym

Wegetariańsko-rybne sajgonki z sosem do maczania mogą być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. To danie główne ma 302 kalorie, 20g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz okonia morskiego, sok z limonki, strąki grochu śnieżnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wegetariańskie sajgonki z tajskim sosem Mango, SOS zanurzeniowy do sajgonek, oraz Świeże sajgonki z sosem do zanurzania.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki sosu do zanurzenia na gładką. Okładka; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
W rondlu podgrzać 1 cal wody do wrzenia lub umieścić kosz parowca w 1/2 cala wody w rondlu (woda nie powinna dotykać dna kosza) i podgrzać do wrzenia.
Dodać kiełki fasoli. Przykryć; gotować lub parować 2 minuty. Natychmiast spłukać zimną wodą; odcedzić. Powtórzyć z kapustą i strąkami grochu.
Umieść papier ryżowy, po 2 na raz, w misce z gorącą wodą 45 sekund.
Wyjąć i umieścić na talerzu. Kiedy całkowicie miękkie, oddzielne opakowania.
Umieść około 2 łyżki ryb, 1 łyżka każdej kiełki fasoli, kapusty i strąków grochu, 1 łyżeczka kolendry i 1/2 łyżeczki orzeszków ziemnych na środku każdego opakowania. Złóż jeden koniec owijki około 1 cala nad wypełnieniem; złóż prawą i lewą stronę na złożonym końcu. Złóż pozostały koniec w dół, owijając wokół rolki.
Podawać z sosem zanurzeniowym.