Wegetariańskie Roladki Z Kapusty

Wegetariańskie Roladki Z Kapusty
Wegetariańskie bułeczki z kapustą wymagają około 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.84 za porcję. To danie główne ma 427 kalorii, 31g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, wino, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 3 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest świetne. Spróbuj Wegetariańskie Roladki Z Kapusty, Wegetariańskie Roladki Z Kapusty, oraz Sarmale Wegetariańskie (Roladki Z Kapusty Rumuńskiej) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ryż i 2/3 szklanki wody w garnku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 40 minut, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wymieszaj teksturowane białko roślinne i 3/4 szklanki wrzącej wody w średniej misce. Namoczyć 15 minut, aż ponownie nawodniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teksturowane Białko RoślinneTeksturowane Białko Roślinne
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wymieszać z gotowanym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W misce, wymieszać zupę pomidorową i 10 3/4 płyn uncji (1 zupa puszka) wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa PomidorowaZupa Pomidorowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Umieść kapustę w garnku z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować 15 minut, aż liście zostaną łatwo usunięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Odcedzić, ostudzić i oddzielić liście.
7
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Mieszać w cebuli, marchew, czerwona papryka, i czosnek. Gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wymieszaj z winem i kontynuuj gotowanie, aż prawie cała ciecz wyparuje. Wymieszać z ryżem i teksturowanym białkiem roślinnym, sokiem z pomidorów, jajkiem i groszkiem. Doprawić pieprzem cayenne, cebulą w proszku, czosnkiem w proszku, bazylią i sosem pieprzowym. Gotować i mieszać aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teksturowane Białko RoślinneTeksturowane Białko Roślinne
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
9
Na 1 liściu kapusty umieścić około 2 łyżki mieszanki patelni i 1 pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Zwinąć mocno i uszczelnić wykałaczką. Powtórz z pozostałym nadzieniem. Ułóż w naczyniu zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
11
Zupę i wodę zalać bułeczkami z kapusty. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
12
Przykryć i piec 35 minut w nagrzanym piekarniku, od czasu do czasu polewając sosem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Zdjąć pokrywę i kontynuować pieczenie 10 protokół.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Magazyn