Wegetariańskie Kofta Kabobs
Wegetariańskie Kofta Kabobs może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.67 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 394 kalorie, 17g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kostki chleba, sól i pieprz, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wegetariańskie Kofta Kabobs, lauki Kofta, jak zrobić lauki Kofta | lauki Kofta curry, oraz kapusta kofta, jak zrobić kapustę kofta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu wymieszać bulion z pszenicy i warzyw. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut lub do momentu wchłonięcia płynu. Odstawić do ostygnięcia.
Tymczasem, w dużej misce, połączyć fasolę adzuki, 2 łyżki oliwy z oliwek, cebula, czosnek, kminek, kolendra, kolendra, ostry sos, i jajko. Mash z masher ziemniaków lub solidną trzepaczką do dość gładkiej. Chleb namoczyć w mleku, następnie wycisnąć nadmiar; dodać do mieszanki fasoli wraz z bulgurem.
Wymieszaj za pomocą rąk, aż wszystko będzie dobrze wymieszane. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, lub do firmy.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Zwilż ręce i uformuj Koftę w 32 owalne kształty. Naciśnij na szaszłyki cztery na raz.
Posmarować pozostałą oliwą z oliwek.
Umieść na blasze do pieczenia lub patelni do pieczenia.
Piec przez 10 do 15 minut w nagrzanym piekarniku. Obróć, ponownie posmaruj olejem i kontynuuj pieczenie przez 5 do 10 minut, aż będzie chrupiące.