Wegetariańskie fasolowe Chili z salsą z awokado

Przepis Wegetariańska fasola chili z awokado Salsa może zaspokoić Amerykański głód w około 35 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz oregano, cebulę, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło tę zupę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Szybkie Wegetariańskie Chili Z Salsą Z Awokado, Szybkie wegetariańskie Chili z salsą z awokado, oraz Rozjaśnione Quesadillas kukurydziano-fasolowe z salsą z awokado-Mango-Chipotle (wegetariańska / wegańska) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym, ciężkim rondlu na małym ogniu delikatnie podsmaż cebulę, paprykę i czosnek w dobrym oleju, aby zmiękczyć przez około pięć minut.Podczas gdy te są smażenia wymieszać przyprawy razem.
Dodać mieszankę przypraw do zmiękczonych warzyw i dokładnie wymieszać.
Dodać odsączoną fasolę, a następnie lager.Obróć ciepło na średnie i pozwól, aby lager zmniejszył się o jedną trzecią.
Dodaj pomidory, zmniejsz do małego ognia i pozostaw na wolnym ogniu przez 20 minut.Podczas gdy chilli się gotuje, zrób salsę.Awokado, pomidorki koktajlowe, czerwoną cebulę i chilli posiekać, następnie wycisnąć sok z limonki i połączyć.
Podawać chilli na ryżu z salsą na boku.