Wegetariańskie Dyniowe Chili

Wegetariańska Dynia chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mieszankę przypraw chili, skondensowaną zupę pomidorową, mieszankę zasmażki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest świetne. Podobne przepisy to Wegetariańska fasola i dynia Chili, 5th Annual Chili Contest: wpis # 3-Wegetariańska Quinoa Chili + cotygodniowe Menu, oraz Wegetariańskie Chili.
Instrukcje
Umieść czarną fasolę w dużej misce i przykryć kilka cali chłodną wodą; niech moczyć 8 godzin na noc.
Fasolę dokładnie odcedzić i opłukać; włożyć do dużego garnka. Przykryć 1 cal wody; dodać soczewicę. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; mieszać w mieszance zasmażki, aż w pełni włączone. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, o 30 protokół.
Umieścić pokrojoną w kostkę paprykę w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; gotować w kuchence mikrofalowej, aż lekko miękkie, 30 do 60 sekund. Wymieszaj paprykę, zupę pomidorową, puree z dyni, mieszankę przypraw chili, cukier, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki i cebulę w proszku do mieszanki fasoli. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż smaki się mieszają, o 15 protokół, mieszając od czasu do czasu.