Wegetariańskie Burgery Z Tuńczykiem

Wegetariańskie Burgery Z Tuńczykiem
Wegetariańskie Burgery z tuńczykiem to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 300 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka squasha, ząbek czosnku, cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wegetariańskie Burgery Z Tuńczykiem, Burgery Wegetariańskie, oraz Burgery Wegetariańskie dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn