Wegetariański Farsz Z Indyka

Wegetariański farsz z indyka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, czosnek, skondensowany krem z zupy grzybowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Nadzienie Wegetariańskie Grzybowo-kasztanowe, Squash z wegetariańską kiełbasą i farszem ryżowym, oraz Indyk mojej babci z farszem chlebowym i jak ugotować idealnego indyka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj średnie danie zapiekane.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę, seler, pieprz, grzyby, i czosnek do miękkości. Doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać w płatki kukurydziane okruchy i zupę.
Przełożyć do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane.