Wegetariańska Zupa Jarzynowa

Wegetariańska Zupa Jarzynowa
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami, wegetariańska zupa jarzynowa może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Jeśli masz pod ręką przyprawione grzanki sałatkowe, cebulę, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Z łyżką wynik 43%, to danie jest dobre. Zdrowa Lekka Zupa Jarzynowa:, Jak gotować: Ovo-Wegetariańskie 10-minutowe grzyby shiitake i zupa jarzynowa, oraz Wegetariańskie Chili z fasoli i warzyw są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż cebulę i seler na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj bulion, pomidory, warzywa, cukier i przyprawy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20-25 minut lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
WarzywaWarzywa
PomidorPomidor
BulionBulion
CukierCukier
3
Posyp grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn