Wegetariańska Zupa Cheddar
Wegetariańska zupa Cheddar może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 16G białka, oraz 20 g tłuszczu. Mieszanka sera cheddar, margaryna, zioło koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Veggie & Cheddar Mini-quiches, Kiełbasa Wegetariańska-Cheddar Frittata, oraz Śniadanie z szynką, cheddarem i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą dużego garnka zapasów, podsmażyć cebulę, seler i czosnek w proszku na maśle, na małym ogniu, aż cebula będzie miękka.
Powoli wymieszaj mąkę z 1 szklanką bulionu z kurczaka, aby zrobić rue. Mieszaj, aż dobrze wymieszane.
Dodaj 3 szklanki bulionu z kurczaka, marchew, ziemniaki, pietruszkę, pieprz i koperek. Doprowadzić do wrzenia, a następnie dodać mleko i ser. Mieszaj, aż ser się rozpuści, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez godzinę, od czasu do czasu mieszając.