Wegetariańska Włoska Patelnia Z Makaronem Kolacja
Wegetariańska włoska patelnia z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 78g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 605 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zupę jarzynową, cebulę, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szybka Włoska Kolacja Na Patelni, Kolacja Na Patelni W Stylu Włoskim #EatHealthy15, oraz Makaron Patelnia Kolacja dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick, gotować kruszy sojowe, grzyby i cebula na średnim ogniu 4 do 6 minut, często mieszając, aż kruszy się gorąco i warzywa są miękkie.
Wymieszać z zupą. Przykryć; podgrzać do wrzenia. Wymieszać z makaronem; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej. Przykryć; dusić 10 minut.
Dodać szpinak; gotować 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż szpinak będzie gorący i po prostu zacznie więdnąć.