Wegetariańska Patelnia Do Lasagne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu śródziemnomorskich przepisów, więc spróbuj wegetariańskiej patelni do lasagne. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 477 kalorii, 19g białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. Za $1.69 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sos do makaronu alfredo, cukinię, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cukinię, możesz podążać za tym daniem głównym z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 52%. Spróbuj Prosta Wegetariańska Lasagne Na Patelni, wegetariańska lasagne, oraz najlepsze " (Wegetariańskie) lasagne dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól.
W międzyczasie rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cukinię; gotuj 5 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj fasolę, sos Alfredo i sól czosnkową na patelnię; podgrzej, aż będzie gorący i musujący.
Dodaj ugotowany makaron na patelnię; wymieszaj, aby połączyć.
Dodaj odsączone pomidory; wrzucić do połączenia. Na wierzch z serem. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj 2 do 3 minut lub do rozpuszczenia sera.