Wegetariańska Nadziewana Czerwona Papryka
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Wegetariańska nadziewana czerwona papryka może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz paprykę, jabłko granny smith, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 89%. Podobne przepisy to Wegetariańska Nadziewana Czerwona Papryka, Wegetariańska Grillowana Meksykańska Nadziewana Papryka, oraz Wegetariańska papryka nadziewana ze świeżym sosem pomidorowym.
Instrukcje
Doprowadzić quinoa i wody do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender, 20 do 25 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować małe naczynie do pieczenia. Połowę czerwonej papryki wzdłuż.
Usunąć nasiona i żeberka, ale pozostawić nienaruszoną łodygę, aby miseczki do pieprzu utrzymały swój kształt; umieścić cięte bokiem do góry w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Wrzucić posiekane jabłko z sokiem z limonki, oliwa z oliwek, czosnek, pietruszka, mięta, pomidory, i zielona cebula. Złożyć komosę ryżową i doprawić do smaku solą i pieprzem. Wypełnij pokrojoną paprykę tą mieszaniną i napełnij naczynie do pieczenia około 1/4 cala wody.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż papryka będzie miękka, i quinoa jest gorąca, o 20 protokół.