Wegetariańska Grillowana Cukinia Croque Mademoiselle

Need a wegetariańska przystawka? Wegetariańska Grillowana cukinia Croque Mademoiselle może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 766 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 583 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz zioła prowansalskie, gałkę muszkatołową, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Grillowana Cukinia I Bakłażan Parmezan {Wegetariański}, Grillowane Włoskie Panini z cukinią, letnim kabaczkiem i bazylią {Wegetariańskie}, oraz Rozjaśniony Croque Monsieur Grillowany Ser dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię do grilla lub grilla na dużym ogniu. Wrzucić cukinię lekko z oliwą z oliwek, sól, pieprz, i herbes de Provence. Grill, aż zwęglone i gotowane przez, o 4 minut na stronie. Odstawić.
W małym rondlu roztopić masło.
Ubić mąkę i gotować na małym ogniu przez 1 minutę.
Ubij mleko i kontynuuj ubijanie, aż mieszanina zgęstnieje na tyle, aby grubo pokryć łyżkę. Odstawić.
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Po jednej stronie każdej kromki chleba posmarować masłem.
Na jednej kromce chleba ułożyć 6 łyżek startego sera. Na wierzchu cukinię, a następnie na wierzchu 6 łyżek sera. Zamknij kanapkę, z masłem Na Zewnątrz. Toast kanapkę w patelni nonstick na średnim ogniu, aż złoty kolor z obu stron, o 3 protokół na stronę.
Umieść kanapkę na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Wierzch posmarować białym sosem, a następnie polać pozostałą 1/2 szklanki sera. Dusić, aż ser jest tosty.