Wegetariańska Fasola Po Pieczeniu

Wegetariańska Fasola Po Pieczeniu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj wegetariańskiej fasoli po bretońsku. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 178 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.03 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mielone goździki, musztardę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Domowe Wegetariańskie fasolki, Slow Cooker Vegetarian Boston Baked Beans, oraz Wegetariańska Czerwona Pozole z czerwoną fasolą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn