Wegetariańska Czerwona Pozole z czerwoną fasolą

Wegetariańska Czerwona Pozole z czerwoną fasolą
Wegetariańska Czerwona Pozole z czerwoną fasolą to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 328 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ziarna kukurydzy, wodę, mielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Tajskie czerwone Curry z warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szczeliny chiles otworzyć i usunąć nasiona i żyły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
2
Podgrzać płaską patelnię lub suchą ciężką patelnię (nie nonstick) na średnim ogniu do gorąca, a następnie tosty chiles, otwarte płasko, 2 na raz, naciskając i obracając po obu stronach szczypcami, aż pachnące i wnętrza zmienić kolor, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
3
Umieść chiles w misce z zimną wodą na pokrycie i niech namoczyć do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podczas chiles są moczenia, gotować cebulę w oleju w 5-do 6-quart ciężkich garnek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Chiles przenieść szczypcami do blendera (wyrzucić moczenie wody) i dodać czosnek, ocet cydr, kminek, oregano, 1/2 łyżeczki soli, cukier, goździki, i 1 szklanka wody. Zmiksować na gładką masę, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Papryka ChiliPapryka Chili
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
KminekKminek
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SzczypceSzczypce
6
Dodaj Chile purée do garnka i gotować, mieszając, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodaj pozostałe 5 szklanki wody, hominy, fasola, cukinia, kukurydza, i 1/2 łyżeczki każda sól i pieprz i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, częściowo pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż cukinia jest miękka, o 20 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CukiniaCukinia
HominyHominy
FasolaFasola
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
8
Aby serwować gulasz, otocz go małymi miseczkami z akompaniamentami i pozwól gościom udekorować swoje porcje, jak chcą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
* Jak wszystkie gulasze, smak pozole poprawia się, gdy stoi. Będzie jeszcze lepiej, gdy wykonane do 2 dni do przodu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia58
Magazyn