Wegetariańska Czerwona Pozole z czerwoną fasolą to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 328 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ziarna kukurydzy, wodę, mielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Tajskie czerwone Curry z warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Szczeliny chiles otworzyć i usunąć nasiona i żyły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Nasiona
2
Podgrzać płaską patelnię lub suchą ciężką patelnię (nie nonstick) na średnim ogniu do gorąca, a następnie tosty chiles, otwarte płasko, 2 na raz, naciskając i obracając po obu stronach szczypcami, aż pachnące i wnętrza zmienić kolor, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Szczypce
3
Umieść chiles w misce z zimną wodą na pokrycie i niech namoczyć do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Podczas chiles są moczenia, gotować cebulę w oleju w 5-do 6-quart ciężkich garnek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Chiles przenieść szczypcami do blendera (wyrzucić moczenie wody) i dodać czosnek, ocet cydr, kminek, oregano, 1/2 łyżeczki soli, cukier, goździki, i 1 szklanka wody. Zmiksować na gładką masę, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Papryka Chili
Goździki
Czosnek
Kminek
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Szczypce
6
Dodaj Chile purée do garnka i gotować, mieszając, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
7
Dodaj pozostałe 5 szklanki wody, hominy, fasola, cukinia, kukurydza, i 1/2 łyżeczki każda sól i pieprz i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, częściowo pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż cukinia jest miękka, o 20 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Cukinia
Hominy
Fasola
Woda
Kukurydza
8
Aby serwować gulasz, otocz go małymi miseczkami z akompaniamentami i pozwól gościom udekorować swoje porcje, jak chcą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
1
* Jak wszystkie gulasze, smak pozole poprawia się, gdy stoi. Będzie jeszcze lepiej, gdy wykonane do 2 dni do przodu.