Przepis Wegetariańskie ciasto pasterskie jest gotowy w około 5 godzin i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Na 2,75 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pory, korzeń selera, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Wegetariańskie ciasto pasterskie II, oraz Wegetariańskie ciasto pasterskie.
Instrukcje
1
Blanch pearl cebuli w rondlu 2-quart wrzącej wody 2 minuty, a następnie odcedzić i ostudzić w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Cebulę obrać i przyciąć, pozostawiając końce korzenia nienaruszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Podgrzać 2 łyżki oleju w ciężkim garnku 5-quart na średnim ogniu, aż się połyska. Brązowy seitan w 3 partiach, obracając od czasu do czasu, 3 do 5 minut (dodać 2 łyżki oleju między partiami).
Składniki, których będziesz potrzebować
Seitan
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Przenieść na talerz.
4
Pory gotować w pozostałych 3 łyżkach oleju z 1/4 łyżeczki soli w garnku na średnim ogniu, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać czosnek i gotować, często mieszając, aż złoty i pachnący, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Dodać grzyby i 1/2 łyżeczki soli i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż po prostu zaczną wydzielać płyn, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Dodaj marchew, pasternak, tymianek i rozmaryn i gotuj, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą po prostu miękkie, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
2 Szklanki Ząbków Czosnku
8
Warzywa przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Dodaj seitan, cebula perła, i mieszaniny warzyw do garnka i dusić, pokryte, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Seitan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
14
Zdjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1
Ziemniaki obrać i pokroić na 2-calowe kawałki. Ziemniaki i korzeń selera przykryć zimną wodą w ciężkim garnku 4-5-litrowym, a następnie dusić, częściowo przykryte, aż do bardzo miękkiego, 20-25 minut. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania, a następnie spuścić w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Przynieś masło, mleko i śmietanę na wolnym ogniu w garnku na średnim ogniu, mieszając, aż masło się stopi. Wymieszać z wodą do gotowania, 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Zdjąć z ognia. Ziemniaki i korzeń selera przebić przez ricer do gorącej mieszanki mleka i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
1
Podgrzej brojlery. Umieść naczynie do pieczenia w dużej 4-stronnej patelni i przelej gulasz do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Łyżka mieszanki ziemniaków na gulaszu i równomiernie rozprowadzić na pokrycie. Broil o 3 cale od ciepła, aż top jest złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
1
* Możesz użyć więcej ziemniaków zamiast korzenia selera.* Gulasz i polewa ziemniaczana mogą być wykonane 1 dzień wcześniej (rezerwa dodatkową filiżankę wody do gotowania ziemniaków) i schłodzone oddzielnie. Podgrzej powoli polewę ziemniaczaną w kuchence mikrofalowej lub w żaroodpornej misce ustawionej nad garnkiem gotującej się wody, dodając wystarczającą ilość wody do gotowania, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Doprowadzić gulasz do gotować na małym ogniu przed polewaniem ciepłą mieszaniną ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania