Wegetariańskie Chili

Wegetariańskie Chili
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Wegetariańskie Chili może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udać się do sklepu i odebrać fasolę, cebulę, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jogurt można śledzić to danie główne z 5-Minutowy Zdrowy Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj 5th Annual Chili Contest: wpis # 3-Wegetariańska Quinoa Chili + cotygodniowe Menu, Wegetariańskie Chili, oraz Najlepsze wegetariańskie Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 4-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj cebulę, paprykę, czosnek i chiles; gotować 5 do 7 protokół, często mieszając, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Wymieszaj czarną fasolę, pomidory, wodę, chili w proszku, kminek i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj kukurydzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu 5 minut dłużej.
6
Uzupełnij każdą porcję pozostałymi składnikami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn