Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wegetariańskiej zupy z jarmużu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 263 kalorie, 13g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Jeśli masz czosnek, pomidory w puszkach, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 89%. Spróbuj Jesienne zbiory wegetariańskie Chili z jarmużem + gratisy, Bezmięsny Poniedziałek: Wegetariańska Sałatka Z Kapusty Cezar, oraz Kapusta ziemniaczana Wegetariańskie Enchiladas z pieczonym sosem Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę w dużym garnku do zupy; ugotować cebulę i czosnek do miękkości. Wymieszać jarmuż i gotować, aż zwiędnie, o 2 protokół. Wymieszać z wodą, bulionem warzywnym, pomidorami, ziemniakami, fasolą, włoską przyprawą i pietruszką. Dusić zupę na średnim ogniu przez 25 minut, lub aż ziemniaki są gotowane przez. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
1 łyżeczka Startego Sera Romano
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej