Wegańskie Taco Chili

Wegańskie Taco Chili
Wegańskie Taco Chili może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 44 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz kukurydzę, czosnek, sos pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ultimate Green Taco Wraps z mięsem taco z soczewicy i orzecha włoskiego (wegańskie + bezglutenowe), Wegańska Noc Taco, oraz Wegańska Zupa Taco.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podsmażyć grzyby, czosnek, cebula i seler do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Przenieś je do garnka lub powolnej kuchenki. Wymieszać z sosem pomidorowym, pastą pomidorową, fasolą i kukurydzą po meksykańsku. Gotować przez co najmniej godzinę, aby zmiksować smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Sos PomidorowySos Pomidorowy
FasolaFasola
StadoStado
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Magazyn