Wegańskie Pianki

Wegańskie Pianki
Wegańskie pianki to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 2048 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, krem z kamienia nazębnego, izolat soi w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wegańskie Pianki, Które Działają!, Mini słodkie ziemniaki "zapiekanki" z Wegańskie Marshmallows (featuring Inspiralized bun!), oraz Pianki Jajeczne Nog dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj kwadratową patelnię do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali, przesiewając mochiko na dno patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Do małego rondla włożyć ½ szklanki wody i płatków agaru. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgarAgar
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
W rondlu ubij razem cukier i 2 łyżki mochiko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Dodać ½ szklanki wody i ubijać, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować przez kolejne 5 minut w delikatnym wrzeniu, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec powstawaniu grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Podczas gdy mieszanka cukru i mochiko gotuje się i zagęszcza, ubijaj proszek izolatu sojowego, gumę ksantanową, gumę guar, krem z kamienia nazębnego i sól razem w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki. Wymieszać w ½ szklanki wody. Zacznij od prędkości na niskim poziomie, aż mieszanina zostanie dobrze połączona, a następnie zwiększ prędkość do wysokiej, beat, aż mieszanina utrzyma sztywne szczyty i jest prawie potrojona w objętości, skrobanie DNA i boków miski od czasu do czasu, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma GuarGuma Guar
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Gdy syrop cukrowy jest prawie gotowy, zagotować mieszankę agaru i wodę na średnim ogniu, mieszając, aby zapewnić całkowite rozpuszczenie płatków agaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
AgarAgar
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Bardzo stopniowo zacznij mżać gorący syrop po bokach miski miksera stojącego i kontynuuj bicie z dużą prędkością, aż utworzą się błyszczące bezowe grube wstążki, 4-5 minut. Ubić w ekstrakcie z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Powoli mżawka w gorącej cieczy agar agar i kontynuować bicie przez kolejną minutę lub tak, aż nieco grubsze, ale jeszcze ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgarAgar
9
Rozprowadzić na przygotowanej patelni i przesiać mochiko na powierzchni. Pozostawić, aby ustawić odkryte, aż jędrne i sprężyste w dotyku, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Pokroić w kostkę i odkurzyć powierzchnie z mochiko, wytrząsając nadmiar. Przechowywać w lodówce, w zamkniętym opakowaniu do tygodnia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn