Wegańskie Pianki

Wegańskie Pianki
Wegańskie pianki to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 2048 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, krem z kamienia nazębnego, izolat soi w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wegańskie Pianki, Które Działają!, Mini słodkie ziemniaki "zapiekanki" z Wegańskie Marshmallows (featuring Inspiralized bun!), oraz Pianki Jajeczne Nog dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj kwadratową patelnię do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali, przesiewając mochiko na dno patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Do małego rondla włożyć ½ szklanki wody i płatków agaru. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgarAgar
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
W rondlu ubij razem cukier i 2 łyżki mochiko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Dodać ½ szklanki wody i ubijać, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować przez kolejne 5 minut w delikatnym wrzeniu, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec powstawaniu grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Podczas gdy mieszanka cukru i mochiko gotuje się i zagęszcza, ubijaj proszek izolatu sojowego, gumę ksantanową, gumę guar, krem z kamienia nazębnego i sól razem w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki. Wymieszać w ½ szklanki wody. Zacznij od prędkości na niskim poziomie, aż mieszanina zostanie dobrze połączona, a następnie zwiększ prędkość do wysokiej, beat, aż mieszanina utrzyma sztywne szczyty i jest prawie potrojona w objętości, skrobanie DNA i boków miski od czasu do czasu, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma GuarGuma Guar
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Gdy syrop cukrowy jest prawie gotowy, zagotować mieszankę agaru i wodę na średnim ogniu, mieszając, aby zapewnić całkowite rozpuszczenie płatków agaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
AgarAgar
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Bardzo stopniowo zacznij mżać gorący syrop po bokach miski miksera stojącego i kontynuuj bicie z dużą prędkością, aż utworzą się błyszczące bezowe grube wstążki, 4-5 minut. Ubić w ekstrakcie z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Powoli mżawka w gorącej cieczy agar agar i kontynuować bicie przez kolejną minutę lub tak, aż nieco grubsze, ale jeszcze ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgarAgar
9
Rozprowadzić na przygotowanej patelni i przesiać mochiko na powierzchni. Pozostawić, aby ustawić odkryte, aż jędrne i sprężyste w dotyku, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Pokroić w kostkę i odkurzyć powierzchnie z mochiko, wytrząsając nadmiar. Przechowywać w lodówce, w zamkniętym opakowaniu do tygodnia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn