Wegańskie Pełnoziarniste Herbatniki
Wegańskie herbatniki pełnoziarniste to bezmleczne przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 111 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka mąki, proszku do pieczenia, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Herbatniki Pełnoziarniste, Herbatniki Pełnoziarniste, oraz Herbatniki Pełnoziarniste dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
W misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, proszek stewii i sól.
Pokroić w oleju kokosowym nożem lub nożem do ciasta, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Mieszaj w mleku migdałowym, aż ciasto będzie tylko zwilżone.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść delikatnie 8 do 10 razy. Pat lub rozwałkować ciasto na 3/4 cala grubości okrągłej.
Wytnij okręgi za pomocą 2 1/2-calowego krajalnicy do ciastek i ułóż herbatniki na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, 8 do 10 protokół.