Wegańskie Lody Bananowe Kokosowe
Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 2 i kosztuje 3,02 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1343 kalorii, 8G białka, oraz 53g tłuszczu. 142 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Mieszanka bananów, syrop kukurydziany, olej kokosowy z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Tosty Coconut Cold Brew Bananan Ice Cream, Ananas banan & Coconut Cream Smoothie (vegan, GF), oraz Wegańskie Lody Lawendowe.
Instrukcje
W robocie spożywczym przecier banany i sok z cytryny, aż nie pozostaną żadne grudki. Po uruchomieniu robota kuchennego powoli wlewaj kokos, syrop kukurydziany, olej kokosowy, rum i sól w powolnych strumieniach.
Odcedź mieszaninę do miski lub pojemnika i naciśnij na powierzchni folią, aby mieszanina nie była narażona na działanie powietrza. Przechowywać w lodówce do bardzo zimnego, 3 do 4 godzin, a następnie ubijać w maszynie do lodów zgodnie z instrukcją producenta.
Przelać do hermetycznego pojemnika i schłodzić w zamrażarce przez 3 godziny przed podaniem.
Pozostaw lody na blacie przez 10 minut przed zbieraniem.