Wegańskie: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (Hiszpański gulasz z ciecierzycy i szpinaku z imbirem)

Wegańskie: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (Hiszpański gulasz z ciecierzycy i szpinaku z imbirem)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Wegańskie: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (Hiszpański gulasz z ciecierzycy i szpinaku z imbirem) spróbować. Jedna porcja zawiera 795 kalorii, 33g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.86 za porcję. 1533 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać liście laurowe, fasola garbanzo, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gulasz Ze Szpinakiem I Ciecierzycą Z Jajkami Sadzonymi, Hiszpańska ciecierzyca i dorsz (Garbanzos Con Bacalao), oraz Sopa De Garbanzos-Zupa Z Ciecierzycy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomidory odcedzić w metalowym sitku ustawionym na średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Płyn i połowę pomidorów przełożyć do blendera wraz z imbirem. Mieszaj z dużą prędkością, aż do całkowitego puree. Odstawić. Z grubsza posiekać Pozostałe obrane pomidory i odstawić osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Całe W PuszkachPomidory Całe W Puszkach
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni o prostych bokach na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać cebulę, czosnek, i papryka, i gotować, mieszając często, aż zmięknie i bardzo lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodaj przecier pomidorowo-imbirowy (powinien natychmiast rozpocząć gotowanie) i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier ImbirowyPrzecier Imbirowy
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
6
Dodaj szpinak garść na raz, pozwalając każdej garści więdnąć przed dodaniem następnego. Zmniejszyć ogień do średniej i pozostawić mieszaninę szpinaku na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż szpinak jest całkowicie miękki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
7
Dodaj pokrojone pomidory, fasolę garbanzo (z ich płynem) liście laurowe i sos sojowy, i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć do gołego dusić i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje do gęstego gulaszu, o 30 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
8
Doprawić do smaku koszerną solą i natychmiast podawać, skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilkoma kroplami octu po sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Ocet SherryOcet Sherry
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn