Wegańskie: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (Hiszpański gulasz z ciecierzycy i szpinaku z imbirem)

Wegańskie: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (Hiszpański gulasz z ciecierzycy i szpinaku z imbirem)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Wegańskie: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (Hiszpański gulasz z ciecierzycy i szpinaku z imbirem) spróbować. Jedna porcja zawiera 795 kalorii, 33g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.86 za porcję. 1533 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać liście laurowe, fasola garbanzo, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gulasz Ze Szpinakiem I Ciecierzycą Z Jajkami Sadzonymi, Hiszpańska ciecierzyca i dorsz (Garbanzos Con Bacalao), oraz Sopa De Garbanzos-Zupa Z Ciecierzycy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomidory odcedzić w metalowym sitku ustawionym na średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Płyn i połowę pomidorów przełożyć do blendera wraz z imbirem. Mieszaj z dużą prędkością, aż do całkowitego puree. Odstawić. Z grubsza posiekać Pozostałe obrane pomidory i odstawić osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Całe W PuszkachPomidory Całe W Puszkach
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni o prostych bokach na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodać cebulę, czosnek, i papryka, i gotować, mieszając często, aż zmięknie i bardzo lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodaj przecier pomidorowo-imbirowy (powinien natychmiast rozpocząć gotowanie) i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier ImbirowyPrzecier Imbirowy
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj szpinak garść na raz, pozwalając każdej garści więdnąć przed dodaniem następnego. Zmniejszyć ogień do średniej i pozostawić mieszaninę szpinaku na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż szpinak jest całkowicie miękki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
7
Dodaj pokrojone pomidory, fasolę garbanzo (z ich płynem) liście laurowe i sos sojowy, i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć do gołego dusić i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje do gęstego gulaszu, o 30 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
8
Doprawić do smaku koszerną solą i natychmiast podawać, skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilkoma kroplami octu po sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Ocet SherryOcet Sherry
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn