Wegańskie: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (Hiszpański gulasz z ciecierzycy i szpinaku z imbirem)

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Wegańskie: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (Hiszpański gulasz z ciecierzycy i szpinaku z imbirem) spróbować. Jedna porcja zawiera 795 kalorii, 33g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.86 za porcję. 1533 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać liście laurowe, fasola garbanzo, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gulasz Ze Szpinakiem I Ciecierzycą Z Jajkami Sadzonymi, Hiszpańska ciecierzyca i dorsz (Garbanzos Con Bacalao), oraz Sopa De Garbanzos-Zupa Z Ciecierzycy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory odcedzić w metalowym sitku ustawionym na średniej misce.
Płyn i połowę pomidorów przełożyć do blendera wraz z imbirem. Mieszaj z dużą prędkością, aż do całkowitego puree. Odstawić. Z grubsza posiekać Pozostałe obrane pomidory i odstawić osobno.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni o prostych bokach na dużym ogniu, aż się połysk.
Dodać cebulę, czosnek, i papryka, i gotować, mieszając często, aż zmięknie i bardzo lekko rumiane.
Dodaj przecier pomidorowo-imbirowy (powinien natychmiast rozpocząć gotowanie) i wymieszaj, aby połączyć.
Dodaj szpinak garść na raz, pozwalając każdej garści więdnąć przed dodaniem następnego. Zmniejszyć ogień do średniej i pozostawić mieszaninę szpinaku na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż szpinak jest całkowicie miękki, o 10 protokół.
Dodaj pokrojone pomidory, fasolę garbanzo (z ich płynem) liście laurowe i sos sojowy, i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć do gołego dusić i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje do gęstego gulaszu, o 30 minut w sumie.
Doprawić do smaku koszerną solą i natychmiast podawać, skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilkoma kroplami octu po sherry.