Wegańskie Dwa Razy Pieczone Ziemniaki

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów przystawki, więc dać Wegańskie dwa razy pieczone ziemniaki spróbować. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, paprykę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 346 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wegańskie Greckie Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, Pieczone słodkie ziemniaki polane kurczakiem kiełbasa jabłkowa i jabłka oraz pieczone ziemniaki polane kremowym kurczakiem, oraz Pieczona Wołowina peklowana z kapustą smażoną i pieczonymi młodymi ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375ºF i wyłóż małą, obramowaną patelnię do pieczenia z niebielonym papierem do pieczenia.Każdy ziemniak pokroić na pół wzdłuż. Ostrożnie wyjąć miąższ, za pomocą łyżeczki lub łyżeczki grejpfruta, pozostawiając około 1/4 cala skóry ziemniaka i miąższu nienaruszone.
Umieść miąższ ziemniaczany, białą fasolę, mleko alternatywne, czosnek w proszku i 1/8 łyżeczki soli w blenderze lub maszynce i proces do gładkiej. Jeśli mieszanina jest nadal grudkowata, dodaj więcej mleka alternatywnego, 1 łyżkę na raz, aby uzyskać gładką konsystencję.
Umieścić mieszaninę ziemniaków w średniej misce. Delikatnie wymieszać cebulę i pieprz.Za pomocą dużej łyżki lub worka rurowego, łyżki lub rury jedną szóstą mieszaniny ziemniaków do każdej skórki ziemniaka.
Umieść ziemniaki na przygotowanej patelni do pieczenia.
Posyp szczyty każdego ziemniaka papryką, włoską przyprawą, solą i pieprzem do smaku.Przykryj patelnię folią i piecz przez 40 minut. Odkryć i piec przez 15 do 20 minut lub do góry są chrupiące i lekko złoty. Schłodzić przez 5 do 7 minut przed porcjami.