Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady

Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady
Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 705 kalorii, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 1,84 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, syrop klonowy, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Babeczki z ciemnej czekolady z solonym karmelem maślanym, Babeczki z ciemnej czekolady z solonym karmelem maślanym, oraz Solone babeczki karmelowe z czekoladą Bourbon Buttercream.

Instrukcje

1
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia standardowy rozmiar cupcake patelnie z 16 wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce wymieszać mleko sojowe, nektar z agawy, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, ekstrakt waniliowy i ocet jabłkowy i odstawić. W dużej misce przesiać mąkę, proszek kakaowy, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól i ubić je razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Groch FioletowyGroch Fioletowy
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
SoymilkSoymilk
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj mokrą mieszaninę do suchej i ubijaj, aż mieszanina będzie równomiernie wilgotna i pozostanie tylko kilka grudek. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Wymieszać kawałki czekolady, mleko sojowe i nektar z agawy w misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
SoymilkSoymilk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieścić miskę w kuchence mikrofalowej i podgrzewać przez 1-minutowe przyrosty, ubijając pomiędzy nimi, aż mieszanina będzie gęsta i gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Weź ciasto babeczkowe i zacznij strumień w około 1 szklance czekoladowego ganache i delikatnie złóż go w ciasto. Nie w pełni wymieszać go z ciasta, należy go zawirować.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
4
Napełnij wkładki trzy czwarte pełne i piec, aż wykałaczka wyjdzie czysta, 12 do 15 minut. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W przypadku solonego sosu karmelowego: w rondlu nonstick dodaj tłuszcz z mleka kokosowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodać brązowy cukier, wanilię i sól, i dobrze ubić. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu ubijając. Gdy mieszanina zacznie się gotować, zmniejszyć ogień do niskiej miski i gotować przez 35 do 45 minut, ubijając co kilka minut, aż sos zmniejszy się o połowę. Otrzymana mieszanina będzie gruba i złota. Karmel lekko ostygnie i natychmiast zużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Do kremu maślanego: skracanie i margarynę ubić w misce miksera z uchwytem na wiosło, aż będzie puszysta. Zeskrobać miskę i umieścić z powrotem na mikserze na niskiej prędkości i powoli dodać cukier puder i kakao w proszku. Gdy mieszanina jest w pełni włączona, strumień w 1 szklance czekoladowego ganache. Po dodaniu ganache możesz włączyć mikser do średniej wysokości i ubijać, aż krem maślany będzie bardzo puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Aby złożyć: przebić otwór w środku każdej babeczki za pomocą końca drewnianej łyżki lub małej szpatułki przesuniętej. Wypełnij otwór całkowicie solonym sosem karmelowym. Używając okrągłej końcówki lukier, obficie zamrozić wierzch każdej babeczki kremem z ciemnej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Wierzch każdej babeczki skropić bardziej solonym sosem karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki

Składniki

2Batoniki toffi Heath2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli2Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweOrganiczny brązowy cukierOrganiczny brązowy cukier591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweekologiczny cukier trzcinowyekologiczny cukier trzcinowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepapryczka chipotle, grubo posiekanapapryczka chipotle, grubo posiekana9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekawałki ciemnej czekoladykawałki ciemnej czekolady591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePapier ryżowyPapier ryżowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekakao ciemne w proszkukakao ciemne w proszku2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekakao ciemne w proszkukakao ciemne w proszku3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetłuszcz z mleka kokosowego (z dwóch 13,5-uncjowych puszek niesłodzonego, pełnotłustego mleka kokosowego, który został schłodzony przez noc)tłuszcz z mleka kokosowego (z dwóch 13,5-uncjowych puszek niesłodzonego, pełnotłustego mleka kokosowego, który został schłodzony przez noc)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenektar z agawy lub syrop klonowynektar z agawy lub syrop klonowy1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenektar z agawy lub syrop klonowynektar z agawy lub syrop klonowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko sojowe lub mleko bezmlecznemleko sojowe lub mleko bezmleczne3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko sojowe lub mleko bezmlecznemleko sojowe lub mleko bezmleczne7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweżółty owocowy roll-upżółty owocowy roll-up0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek2Batoniki toffi Heathkurs sól morskakurs sól morska3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweekologiczna, niebielona biała mąkaekologiczna, niebielona biała mąka12 łyżeczki czosnku w proszku(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)2Batoniki toffi Heath(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemargaryna wegańskamargaryna wegańska1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorganiczne skracanie warzyworganiczne skracanie warzyw
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn