Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady

Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady
Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 705 kalorii, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 1,84 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, syrop klonowy, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Babeczki z ciemnej czekolady z solonym karmelem maślanym, Babeczki z ciemnej czekolady z solonym karmelem maślanym, oraz Solone babeczki karmelowe z czekoladą Bourbon Buttercream.

Instrukcje

1
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia standardowy rozmiar cupcake patelnie z 16 wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W średniej misce wymieszać mleko sojowe, nektar z agawy, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, ekstrakt waniliowy i ocet jabłkowy i odstawić. W dużej misce przesiać mąkę, proszek kakaowy, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól i ubić je razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Groch FioletowyGroch Fioletowy
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
SoymilkSoymilk
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj mokrą mieszaninę do suchej i ubijaj, aż mieszanina będzie równomiernie wilgotna i pozostanie tylko kilka grudek. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1
Wymieszać kawałki czekolady, mleko sojowe i nektar z agawy w misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
SoymilkSoymilk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieścić miskę w kuchence mikrofalowej i podgrzewać przez 1-minutowe przyrosty, ubijając pomiędzy nimi, aż mieszanina będzie gęsta i gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Weź ciasto babeczkowe i zacznij strumień w około 1 szklance czekoladowego ganache i delikatnie złóż go w ciasto. Nie w pełni wymieszać go z ciasta, należy go zawirować.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
4
Napełnij wkładki trzy czwarte pełne i piec, aż wykałaczka wyjdzie czysta, 12 do 15 minut. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
W przypadku solonego sosu karmelowego: w rondlu nonstick dodaj tłuszcz z mleka kokosowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Dodać brązowy cukier, wanilię i sól, i dobrze ubić. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu ubijając. Gdy mieszanina zacznie się gotować, zmniejszyć ogień do niskiej miski i gotować przez 35 do 45 minut, ubijając co kilka minut, aż sos zmniejszy się o połowę. Otrzymana mieszanina będzie gruba i złota. Karmel lekko ostygnie i natychmiast zużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Do kremu maślanego: skracanie i margarynę ubić w misce miksera z uchwytem na wiosło, aż będzie puszysta. Zeskrobać miskę i umieścić z powrotem na mikserze na niskiej prędkości i powoli dodać cukier puder i kakao w proszku. Gdy mieszanina jest w pełni włączona, strumień w 1 szklance czekoladowego ganache. Po dodaniu ganache możesz włączyć mikser do średniej wysokości i ubijać, aż krem maślany będzie bardzo puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Aby złożyć: przebić otwór w środku każdej babeczki za pomocą końca drewnianej łyżki lub małej szpatułki przesuniętej. Wypełnij otwór całkowicie solonym sosem karmelowym. Używając okrągłej końcówki lukier, obficie zamrozić wierzch każdej babeczki kremem z ciemnej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Wierzch każdej babeczki skropić bardziej solonym sosem karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki

Składniki

2Batoniki toffi Heathświeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku2Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweOrganiczny brązowy cukierOrganiczny brązowy cukier591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweekologiczny cukier trzcinowyekologiczny cukier trzcinowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekawałki ciemnej czekoladykawałki ciemnej czekolady591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePapier ryżowyPapier ryżowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekakao ciemne w proszkukakao ciemne w proszku2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekakao ciemne w proszkukakao ciemne w proszku3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetłuszcz z mleka kokosowego (z dwóch 13,5-uncjowych puszek niesłodzonego, pełnotłustego mleka kokosowego, który został schłodzony przez noc)tłuszcz z mleka kokosowego (z dwóch 13,5-uncjowych puszek niesłodzonego, pełnotłustego mleka kokosowego, który został schłodzony przez noc)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenektar z agawy lub syrop klonowynektar z agawy lub syrop klonowy1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenektar z agawy lub syrop klonowynektar z agawy lub syrop klonowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko sojowe lub mleko bezmlecznemleko sojowe lub mleko bezmleczne3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko sojowe lub mleko bezmlecznemleko sojowe lub mleko bezmleczne7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe5 cukierków Peachie-O5 cukierków Peachie-O0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych2Batoniki toffi Heathkurs sól morskakurs sól morska3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweekologiczna, niebielona biała mąkaekologiczna, niebielona biała mąka11 łyżka suszonego oreganonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski2Batoniki toffi Heathnestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemargaryna wegańskamargaryna wegańska1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorganiczne skracanie warzyworganiczne skracanie warzyw
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn