Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady

Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady
Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 705 kalorii, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 1,84 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, syrop klonowy, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Babeczki z ciemnej czekolady z solonym karmelem maślanym, Babeczki z ciemnej czekolady z solonym karmelem maślanym, oraz Solone babeczki karmelowe z czekoladą Bourbon Buttercream.

Instrukcje

1
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia standardowy rozmiar cupcake patelnie z 16 wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W średniej misce wymieszać mleko sojowe, nektar z agawy, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, ekstrakt waniliowy i ocet jabłkowy i odstawić. W dużej misce przesiać mąkę, proszek kakaowy, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól i ubić je razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
SoymilkSoymilk
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodaj mokrą mieszaninę do suchej i ubijaj, aż mieszanina będzie równomiernie wilgotna i pozostanie tylko kilka grudek. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1
Wymieszać kawałki czekolady, mleko sojowe i nektar z agawy w misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
SoymilkSoymilk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Umieścić miskę w kuchence mikrofalowej i podgrzewać przez 1-minutowe przyrosty, ubijając pomiędzy nimi, aż mieszanina będzie gęsta i gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Weź ciasto babeczkowe i zacznij strumień w około 1 szklance czekoladowego ganache i delikatnie złóż go w ciasto. Nie w pełni wymieszać go z ciasta, należy go zawirować.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
4
Napełnij wkładki trzy czwarte pełne i piec, aż wykałaczka wyjdzie czysta, 12 do 15 minut. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
W przypadku solonego sosu karmelowego: w rondlu nonstick dodaj tłuszcz z mleka kokosowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Dodać brązowy cukier, wanilię i sól, i dobrze ubić. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu ubijając. Gdy mieszanina zacznie się gotować, zmniejszyć ogień do niskiej miski i gotować przez 35 do 45 minut, ubijając co kilka minut, aż sos zmniejszy się o połowę. Otrzymana mieszanina będzie gruba i złota. Karmel lekko ostygnie i natychmiast zużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Do kremu maślanego: skracanie i margarynę ubić w misce miksera z uchwytem na wiosło, aż będzie puszysta. Zeskrobać miskę i umieścić z powrotem na mikserze na niskiej prędkości i powoli dodać cukier puder i kakao w proszku. Gdy mieszanina jest w pełni włączona, strumień w 1 szklance czekoladowego ganache. Po dodaniu ganache możesz włączyć mikser do średniej wysokości i ubijać, aż krem maślany będzie bardzo puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie JagodyJagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Aby złożyć: przebić otwór w środku każdej babeczki za pomocą końca drewnianej łyżki lub małej szpatułki przesuniętej. Wypełnij otwór całkowicie solonym sosem karmelowym. Używając okrągłej końcówki lukier, obficie zamrozić wierzch każdej babeczki kremem z ciemnej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
9
Wierzch każdej babeczki skropić bardziej solonym sosem karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych

Składniki

2warzywo (np. szpinak)2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli2warzywo (np. szpinak)cp. cebulacp. cebula1warzywo (np. szpinak)posypka pomarańczowa lub cukier pomarańczowyposypka pomarańczowa lub cukier pomarańczowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweOrganiczny brązowy cukierOrganiczny brązowy cukier591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweekologiczny cukier trzcinowyekologiczny cukier trzcinowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekawałki ciemnej czekoladykawałki ciemnej czekolady591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePapier ryżowyPapier ryżowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekakao ciemne w proszkukakao ciemne w proszku2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekakao ciemne w proszkukakao ciemne w proszku3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetłuszcz z mleka kokosowego (z dwóch 13,5-uncjowych puszek niesłodzonego, pełnotłustego mleka kokosowego, który został schłodzony przez noc)tłuszcz z mleka kokosowego (z dwóch 13,5-uncjowych puszek niesłodzonego, pełnotłustego mleka kokosowego, który został schłodzony przez noc)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenektar z agawy lub syrop klonowynektar z agawy lub syrop klonowy1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenektar z agawy lub syrop klonowynektar z agawy lub syrop klonowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko sojowe lub mleko bezmlecznemleko sojowe lub mleko bezmleczne3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko sojowe lub mleko bezmlecznemleko sojowe lub mleko bezmleczne7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweżółty owocowy roll-upżółty owocowy roll-up0warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody2warzywo (np. szpinak)kurs sól morskakurs sól morska3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweekologiczna, niebielona biała mąkaekologiczna, niebielona biała mąka1porcja startego parmezanu(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)2warzywo (np. szpinak)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemargaryna wegańskamargaryna wegańska1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorganiczne skracanie warzyworganiczne skracanie warzyw
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn