Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady
Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 705 kalorii, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 1,84 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, syrop klonowy, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Babeczki z ciemnej czekolady z solonym karmelem maślanym, Babeczki z ciemnej czekolady z solonym karmelem maślanym, oraz Solone babeczki karmelowe z czekoladą Bourbon Buttercream.
Instrukcje
1
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia standardowy rozmiar cupcake patelnie z 16 wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów Graham
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W średniej misce wymieszać mleko sojowe, nektar z agawy, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, ekstrakt waniliowy i ocet jabłkowy i odstawić. W dużej misce przesiać mąkę, proszek kakaowy, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól i ubić je razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Procent Tequili Blanco
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Soymilk
Papier Ryżowy
Cukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
3
Dodaj mokrą mieszaninę do suchej i ubijaj, aż mieszanina będzie równomiernie wilgotna i pozostanie tylko kilka grudek. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1
Wymieszać kawałki czekolady, mleko sojowe i nektar z agawy w misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Czekolady
Procent Tequili Blanco
Soymilk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
2
Umieścić miskę w kuchence mikrofalowej i podgrzewać przez 1-minutowe przyrosty, ubijając pomiędzy nimi, aż mieszanina będzie gęsta i gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Winegret Z Wermutu
3
Weź ciasto babeczkowe i zacznij strumień w około 1 szklance czekoladowego ganache i delikatnie złóż go w ciasto. Nie w pełni wymieszać go z ciasta, należy go zawirować.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
4
Napełnij wkładki trzy czwarte pełne i piec, aż wykałaczka wyjdzie czysta, 12 do 15 minut. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
W przypadku solonego sosu karmelowego: w rondlu nonstick dodaj tłuszcz z mleka kokosowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Brzoskwinie
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Dodać brązowy cukier, wanilię i sól, i dobrze ubić. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu ubijając. Gdy mieszanina zacznie się gotować, zmniejszyć ogień do niskiej miski i gotować przez 35 do 45 minut, ubijając co kilka minut, aż sos zmniejszy się o połowę. Otrzymana mieszanina będzie gruba i złota. Karmel lekko ostygnie i natychmiast zużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Truskawki Na Stopę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
7
Do kremu maślanego: skracanie i margarynę ubić w misce miksera z uchwytem na wiosło, aż będzie puszysta. Zeskrobać miskę i umieścić z powrotem na mikserze na niskiej prędkości i powoli dodać cukier puder i kakao w proszku. Gdy mieszanina jest w pełni włączona, strumień w 1 szklance czekoladowego ganache. Po dodaniu ganache możesz włączyć mikser do średniej wysokości i ubijać, aż krem maślany będzie bardzo puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Papier Ryżowy
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z Wermutu
8
Aby złożyć: przebić otwór w środku każdej babeczki za pomocą końca drewnianej łyżki lub małej szpatułki przesuniętej. Wypełnij otwór całkowicie solonym sosem karmelowym. Używając okrągłej końcówki lukier, obficie zamrozić wierzch każdej babeczki kremem z ciemnej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka Czekolada
Pokrojone Brzoskwinie
Cukierki Skittles W Kształcie Kęsa
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
9
Wierzch każdej babeczki skropić bardziej solonym sosem karmelowym.