Wegańskie ciasto z dyni i skorupa
Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten wegański przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. 35 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, dynię, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Wegańskie pralinki z Pumpkin Pie w skorupce kokosowo-orzechowej, oraz Wegańskie placki Pumpkin Pie z bezglutenową skorupą Graham Cracker.