Wegańskie Ciasto Waniliowe
Wegańskie ciasto waniliowe to wegańskie deser. Ten przepis służy 10 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 271 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz wodorowęglan sody, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wegański Tort Urodzinowy Waniliowy, Wegański Tort Urodzinowy Waniliowy, oraz Chai Spice Cake with Vanilla Bean Buttercream (Wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz mark 4.
Linia 20cm puszka na ciasto.
Połącz wszystkie suche składniki w misce.
Wymieszać razem z trzepaczką.
Wszystkie mokre składniki wymieszać w dzbanku. Jeśli używasz oleju kokosowego i nadal jest nieco gęsty, włóż dzbanek do kuchenki mikrofalowej, aby szybko wybuchnąć, aby dać mu szansę na stopienie.
Mokre składniki wlać do suchych składników.
Lekko wymieszać, a następnie wlać ciasto do puszki.
Piec przez 25-30 minut, aż ciasto będzie złote i szaszłyk włożony w środek ciasta wyjdzie czysty.
Pozostawić do ostygnięcia w puszce na chwilę, przed przejściem do regału chłodzącego.