Wegańskie ciasto orzechowe cioci Bonnie

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać cioci Bonnie wegańskie ciasto Pekan spróbować. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 576 kalorii, 7G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odebrać wegańskie margaryna warzywna, vanillan extract, jaja, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 61 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciocia Helens Pecan Pie, Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, oraz Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz niebielony cukier trzcinowy i syrop kukurydziany na patelni na średnim ogniu przez 5 minut
Roztopić margarynę warzywną w mieszaninę
Odstawić do ostygnięcia (jeśli się spieszysz, połóż patelnię na łóżku z lodem w zlewie)Rozgrzej piekarnik do 400ºF.Po ostygnięciu ubijamy jajka lub mus jabłkowy, sól morską i wanilią
Wypełnij skorupkę ciasta złamanymi orzechami pekan
Wlać mieszaninę syropu na pekan, aż będzie tuż pod krawędzią
Ułóż połówki orzechów pekan na górze, zaczynając od największych orzechów pekan na zewnątrz w okręgu i używając stopniowo mniejszych połówek orzechów pekan, gdy kółka poruszają się w kierunku środka. Pamiętaj, aby zapisać kilka ładnych małych Dla centrum
Umieść na kawałku folii na blasze ciastek i umieść w piekarniku
Zmniejszyć piekarnik do 350 stopni F. i piec przez 50 minut lub aż pekan są ładnie tosty, ale nie spalone