Wegańskie Ciasto Czekoladowe

Wegańskie Ciasto Czekoladowe
Wegańskie ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Mieszanka wody, destylowanego octu, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Wegańskie Ciasto Czekoladowe Z Lukrem Wegańskim, Wegańskie ciasto czekoladowe z białym lukrem i czekoladowym Ganache, oraz Wegańskie ciasto czekoladowe dla każdego! dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj jedną patelnię bochenkową 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną i sól przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
3
Dodać olej, wanilię, ocet i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
OcetOcet
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
5
Wlać do przygotowanej patelni i piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn