Wegańskie Burgery Z Fasoli
Przepis Vegan Bean Burgers jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut i jest zdecydowanie niesamowity bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 1g tłuszczu i w sumie 180 kalorii. 60 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka fasoli adzuki, bazylii, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny wynik spoonacular 97%. Spróbuj Super Food Black Bean Wegańskie Burgery, Burgery z czarnej fasoli i komosy ryżowej z Truskawkowym sosem BBQ ( Vegan + GF), oraz Wegańskie Burgery Z Komosy Ryżowej dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W rondelku zagotować 1 1/2 szklanki wody; dodaj owies. Zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu, ciągle mieszając, aż owies wchłonie wodę, 1 do 3 minut.
Podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotuj i mieszaj cebulę, marchewkę, seler i czosnek w gorącym oleju do miękkości, około 10 minut.
Wymieszaj 2 łyżki wody, bazylii i soli z mieszanką cebuli. Przykryj patelnię i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż woda się wchłonie, 5 do 10 minut.
Przenieś mieszankę cebulową i owsianą do robota kuchennego; dodaj fasolę adzuki i pietruszkę. Puree, aż mieszanina zostanie w pełni wymieszana. Powoli mieszaj mąkę z brązowego ryżu do mieszanki, aż do całkowitego włączenia. Uformuj mieszaninę w 8 pasztecików.
Rozgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu; smażyć placki na rozgrzanym oleju, aż lekko się zrumienią, około 5 minut z każdej strony.