Wegańskie Burgery Z Czarnej Fasoli
Przepis wegańskie burgery z czarnej fasoli jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką ciepłą wodę, mielony pieprz, przyprawę do owoców morza i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Spróbuj Super Food Black Bean Wegańskie Burgery, Czarna fasola i Quinoa hamburgery z sosem truskawkowym BBQ (Wegańskie + GF ) , oraz Burgery Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmarować blachę do pieczenia.
Rozgnieść czarną fasolę w misce; dodać cebulę, czosnek, marchew i zieloną paprykę.
Ubić skrobię kukurydzianą, wodę, sos czosnkowy chile, chili w proszku, kminek, przyprawy do owoców morza, sól i czarny pieprz razem w oddzielnej misce. Mieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszanki czarnej fasoli.
Chleb pełnoziarnisty wymieszać z mieszaniną fasoli. Wymieszaj mąkę, 1/4 szklanki na raz, do mieszanki fasoli, aż utworzy się lepkie ciasto.
Łyżka "wielkości burger" kopce ciasta na przygotowanej blachy do pieczenia, o grubości 3/4 cala na kopiec. Kształt W hamburgery.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż gotowane w centrum i chrupiące na zewnątrz, o 10 protokół z każdej strony.