Wegańskie Babeczki Na Słodkich Ziemniakach

Wegańskie Babeczki Na Słodkich Ziemniakach
Wegańskie babeczki z słodkimi ziemniakami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Ten wegański przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sodę oczyszczoną, mąkę orkiszową, olej z nasion słonecznika i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 39%. Podobne przepisy to Babeczki Orkiszowe Daktylowe (Wegańskie), Babeczki z daktylami na słodko, oraz Muffinki daktylowo-orzechowe-te słodkie muffinki z kawałkami orzechów włoskich i daktylami są idealne na ciepło z piekarnika.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 12 muffinek lub linkę papierowymi wkładkami do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść pokrojone w kostkę słodkie ziemniaki na małej patelni z wystarczającą ilością wody, aby przykryć, doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Odcedzić słodkie ziemniaki; odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
4
W misce wymieszać mąkę orkiszową, owies, sodę oczyszczoną i cynamon. W osobnej misce wymieszaj banany, olej i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Mąka OrkiszowaMąka Orkiszowa
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Mieszaj mieszaninę bananów w mieszaninę orkiszu, aż suche składniki zostaną zwilżone; złóż daktyle i słodkie ziemniaki. Masę podzielić równomiernie na 12 muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
DaktyleDaktyle
OrkiszOrkisz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 18 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut; wyjąć do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn