Wegańskie Arepy wykonane z polenty

Wegańskie Arepy wykonane z polenty
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Wegańskie Arepas wykonane z polenty może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 526 kalorii, 12g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka awokado, mango, tofu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy, Wenezuelskie Arepy z wieprzowiną (Arepas Rumberas), oraz Bezglutenowe ciasto do pizzy wykonane z polenty.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn