Wegański Sernik Z Ajerkoniakiem
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 233 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, skórkę z płatków owsianych, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Eggnog Love {: Sernik Z Ajerkoniakiem}, Wegański Ajerkoniak, oraz Wegański Ajerkoniak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić tofu i umieścić go i tofutti serek do robota kuchennego. Zmiksować na gładką masę.
Dodać cukier i ajerkoniak, i ponownie proces, aż cukier się rozpuści, o 3 protokół.
Dodaj pozostałe składniki (z wyjątkiem skorupy) i proces, aż całkowicie gładka, o 3 więcej minut.
Wlać do skorupy ciasta i piec na środku piekarnika przez około 55 minut (nie dopuścić do brązowienia). Nadzienie będzie lekko jiggly, nie całkowicie ustawić aż schłodzone.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia. Przechowywać w lodówce aż do całkowitego schłodzenia (im dłużej, tym lepiej).
Podawać posypane dodatkową startą gałką muszkatołową.