Wegański Ryż Curry
Przepis wegański ryż Curry jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 349 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko marchewki, brokuły korony, mielony pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 102 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Wegańskie Curry Przyprawione Słodkie Ziemniaki & Dziki Ryż Hamburgery, Pikantne Wegańskie Tajskie Kokosowe czerwone Curry z ryżem kokosowo-szafranowym, oraz Wegańskie Brussel marchew Curry babeczki z serem śmietankowym lukier i klon Curry redukcji.
Instrukcje
Mam jeden z tych wspaniałych wynalazków, kuchenkę do ryżu. I umieścić ryż, mleko kokosowe, woda, kurkuma, cebula w proszku, czosnek w proszku, i sól w kuchence ryżu i kliknął " na."Użyłem 2 szklanki wody, ale możesz potrzebować trochę mniej w zależności od używanego ryżu.
Pokrój brokuły na różyczki i umieść różyczki i marchewki w koszyku na parowiec, który idzie na szczycie kuchenki ryżowej (lub pary na szczycie kuchenki). Jeśli używasz kuchenki do gotowania na parze, pozwól ryżowi gotować przez dziesięć minut przed umieszczeniem na nich parownika warzywnego.Kiedy kuchenka ryżu idzie " kliknij."Wszystko jest zrobione. Posiekałem gotowane warzywa na mniejsze kęsy i wrzuciłem je do kuchenki ryżowej wraz z fasolą garbanzo. Dałam całość dobrze wymieszać, aby wymieszać wszystkie składniki razem, dodać trochę świeżo zmielonego pieprzu i odrobinę więcej soli do smaku,i podawane! Nie był ładny, ale naprawdę smakował cholernie dobrze.