Wegański Krem "Serowy" Lukier

Wegański Krem
Jeśli masz około 30 minut do spędzenia w kuchni, wegański kremowy lukier "serowy" może być doskonały bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Ten lukier ma 257 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Za 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 15 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ten przepis od Allrecipes wymaga cukru cukierniczego, wegańskiego substytutu serka śmietankowego, margaryny sojowej i ekstraktu wanillanowego. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Wegańskie ciasto marchewkowe z lukrem z serka śmietankowego, Wegańskie ciasto marchewkowe z lukrem z serka śmietankowego, oraz Lukier Z Wegańskiego Sera Śmietankowego (Bez Orzechów I Soi!).

Instrukcje

1
Ubij serek śmietankowy i margarynę razem z ekstraktem waniliowym w misce miksującej z elektrycznym mikserem ręcznym na światło. Ubij mąkę sojową, a następnie cukier cukierniczy na lekką i puszystą masę. Przechowywać w lodówce co najmniej 20 minut przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Mąka SojowaMąka Sojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn