Wegański Krem Do Szampana

Wegański Krem Do Szampana
Wegański Krem do szampana może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 891 kalorii. Na $5.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. To będzie hit w Twoim Sylwester wydarzenie. Jeśli masz wegańskie czekolady, krem kokosowy, fasola waniliowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem Champagne Pan, Wegańskie trufle z szampanem, oraz Wegański Krem Z Jagodami Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dokładnie spuścić pojemnik z tofu i umieścić go w robocie kuchennym lub blenderze. Puree, okresowo skrobanie po bokach miski, aż będzie gładka i bez grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Białą czekoladę (drobno posiekaną, jeśli używa się batonów) umieścić w naczyniu bezpiecznym dla mikrofali wraz z margaryną i 1/3 szklanki szampana. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej przez 1-2 minuty, sprawdzając w odstępach 30 minut i mieszając dokładnie, aż do stopienia. Komercyjne chipsy białej czekolady są notorycznie trudne do stopienia gładko, więc mogą potrzebować dobrego nieco namawiania; po dwóch minutach pozostaw mieszaninę na 5 minut, energicznie wymieszaj i ponownie rozpocznij cykl. Nie panikuj, gdy zmieni półprzezroczysty, żółty kolor, ponieważ jest to normalne i ponownie zestali się w bardziej białawym odcieniu.Po całkowitym stopieniu i wygładzeniu dodać pozostały szampan, nasiona wanilii i sól. Zarezerwuj zużyty waniliowy strąk do innego celu, na przykład do produkcji ekstraktu waniliowego lub cukru waniliowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Około 6 Szklanek (1,5 Litra) WodyOkoło 6 Szklanek (1,5 Litra) Wody
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3
Dobrze wymieszać, ale delikatnie połączyć, aby szampan nie spienił się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)
4
Przenieść mieszaninę białej czekolady do robota kuchennego lub blendera z tofu. Zmiksuj, aby połączyć i po pełnym włączeniu.Podzielić mieszaninę między cztery flety szampana i schłodzić przez co najmniej dwie godziny przed podaniem. Top z bitą śmietaną kokosową i czekoladowymi perłami kakaowego ryżu płatków zbożowych w razie potrzeby. Zdrowie!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które możesz spróbować, jest mieszanka Essay Chenin Blanc. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Esej Chenin Blanc Blend
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn