Wegańska Zupa Brokułowa

Wegańska Zupa Brokułowa
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie zupy? Wegańska zupa z brokułów może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, nerkowce, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 532 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest świetne. Spróbuj Wegański krem z brokułów zupa, Wegańska Zupa Z Brokułów Przepis, oraz Zingy Wegańska Zupa Brokułowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiksować orzechy nerkowca i 1 szklanka bulionu warzywnego w blenderze, aż będzie gładka, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Do dużego garnka wlać pozostałe 4 szklanki bulionu warzywnego; dodać ziemniaki i cebulę. Doprowadzić do duszenia, przykryć i gotować przez 5 protokół. Wymieszać z brokułami i bazylią; powrócić na wolnym ogniu. Przykryć i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Wymieszać mieszaninę nerkowca do zupy; dodać sól i czarny pieprz. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu i natychmiast zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
4
Połowę zupy przełożyć do blendera, zmiksować na gładką masę. Do garnka wrzucić zmiksowaną zupę i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn