Wegańska Ricotta
Przepis na wegańską ricottę można przygotować w około 10 minut . Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 67 kalorii . Za 46 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Udaj się do sklepu i kup bazylię, oregano, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 37% . Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Wegański ser ricotta , Wegańska ricotta z tofu w ziołach i Łatwe wegańskie manicotti z tofu ricotta .
Instrukcje
Zmiksuj tofu, oliwę z oliwek, proszek czosnkowy, oregano i bazylię razem w robocie kuchennym, aż uzyskasz kruchą i równomierną mieszankę.