Wegańska Quinoa-Faszerowana Grillowana Cukinia

Wegańska Quinoa-Faszerowana Grillowana Cukinia
Wegańskie Quinoa-faszerowane Grillowana cukinia może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 180 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pieprz, orzechy nerkowca, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wegańska Quinoa-Faszerowana Grillowana Cukinia, Wegańskie Naleśniki Z Cukinią Quinoa, oraz Quinoa Wegańskie klopsiki z makaronem z cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wodę i orzechy nerkowca w blenderze i odstawić, aż zmiękną, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj olej, czosnek, odmierzoną sól, kminek i cayenne i zmiksuj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Przełożyć do średniego rondla.Przepłukać quinoa w sitku pod zimną wodą, aż woda będzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Przenieść do rondla z mieszaniną nerkowca i wymieszać, aby połączyć.Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu z drewnianą łyżką i upewniając się, aby zeskrobać dno i boki patelni, aż białe zewnętrzne obudowy na quinoa popped, odsłaniając przezroczyste małe koraliki, o 15 do 20 protokół. (Podczas gotowania quinoa, rozgrzać grill i przygotować cukinię.)
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Zdjąć z ognia.
1
Podgrzać grill węglowy lub gazowy do średniej wysokości (około 375 ° F do 425 ° F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Każdą cukinię przeciąć na pół wzdłuż. Używając małej łyżki, wyjmij miąższ i wyrzuć go, pozostawiając około 1/4 cala nienaruszonego wokół zewnętrznej krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
3
Połówki cukinii umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Połówki cukinii posmarować olejem, obficie przyprawić obie strony solą i pieprzem; odstawić na bok.Kiedy mieszanka quinoa jest gotowa, podziel ją równomiernie między połówki cukinii, rozprzestrzeniając ją na równą, płaską warstwę. Zamknąć połówki cukinii, dopasowując połówki, jeśli to możliwe, do kanapki nadzienie. Zabezpieczyć każdą cukinię z 4 wykałaczki, przekraczając 2 wykałaczki na każdym końcu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5
Na grillu umieścić nadziewaną cukinię. Zamknij grill i gotować, aż pojawią się znaki grill na dnie, o 6 protokół. Ostrożnie odwróć cukinię, Zamknij grill i gotuj, aż pojawią się ślady grilla na drugiej stronie, a nadzienie zostanie podgrzane, około 5 do 6 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Przełożyć na talerz, wyjąć wykałaczki i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia90
Magazyn