Wegańskie Makaroniki Kokosowe
Need a deser wegański? Wegańskie makaroniki Kokosowe może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 18. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka niebielonej mąki, orzechy nerkowca, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wegańskie ciasto z Makaronikami cytrynowymi, Wegańskie bezglutenowe makaroniki marchewkowe, oraz Makaroniki Kokosowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
W dużej misce połącz kokosowy i mąkę.
Puree z orzechów nerkowca, woda, cukier, sól i ekstrakt z migdałów razem w blenderze.
Wymieszać mieszaninę nerkowca do mieszanki kokosowej, aż dobrze wymieszane.
Formuj mieszankę kokosową na 1-calowe kulki i spłaszcz; ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec ciasteczka w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie będą złote, 12 do 15 minut.