Wegańskie kubki czekoladowe z dekadenckim musem czekoladowym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Wegańskie kubki czekoladowe z dekadenckim musem czekoladowym spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 54 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka jedwabistego tofu, ekstrakt z wanilii, chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Wegańskie kubki czekoladowe z dekadenckim musem czekoladowym, Dekadencki Mus Czekoladowy, oraz Dekadenckie Ciasto Z Musem Czekoladowym.
Instrukcje
Wysadź 8-10 balonów.Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Odstawić.Mikrofalowe czekoladowe chipsy ze skróceniem przez 2 minuty, mieszając po minucie. Kontynuuj podgrzewanie w odstępach 30 sekund, aż czekolada się rozpuści. Nie przegrzewaj. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.Zanurz balon w roztopionej czekoladzie, pokrywając około 1/3 balonu.
Niech nadmiar czekolady kapie. Powtórz ten krok jeszcze raz.
Umieść zanurzony koniec balonu na pergaminie. Powtórz z pozostałymi balonami.
Umieść blachę do pieczenia z zanurzonymi balonami w lodówce, aby ustawić (około 30 minut).Po ustawieniu balonów, uwolnij powietrze z balonów: uszczypnij balon tuż pod węzłem i wytnij mały otwór w powierzchni między palcami a węzłem. Stopniowo uwalniać powietrze. Należy uważać, aby nie uwolnić powietrza zbyt szybko lub miski mogą pęknąć. Ostrożnie obierz opróżnione balony z miseczek czekoladowych. Załatać wszelkie otwory z pozostałą czekoladą w razie potrzeby. Zwrócić miski czekolady do lodówki.Za pomocą miksera ręcznego, blender, lub robot kuchenny, blend tofu aż gładka. Odstawić.Mikrofalówka czekoladowe chipsy przez 2 minuty, mieszając po jednej minucie. Kontynuuj podgrzewanie w odstępach 30 sekund, aż czekolada się rozpuści. Nie przegrzewaj. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Do roztopionej czekolady dodaj syrop z brązowego ryżu.
Wymieszać do połączenia. Czekolada powinna "chwycić" i odciągnąć od boków miski, prawie tworząc piłkę.
Dodaj mieszaninę czekolady do tofu. Zmiksować na gładką i kremową masę. Następnie wymieszać wanilią.Schłodzić w lodówce do Ustawienia (co najmniej 2 godziny).Napełnij każdą miskę około 4 łyżkami musu przed podaniem.
W razie potrzeby udekoruj świeżymi owocami.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Joyce Vineyards Albarino z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Joyce Vineyards Albarino]()
Joyce Vineyards Albarino
Energiczny i stalowy Hiszpański styl Albariño jest wyraźnie świeży z podwyższonymi aromatami i pikantną kwasowością. Chrupiące i orzeźwiające z cierpkim zielonym jabłkiem, białą brzoskwinią i pikantnymi owocami cytrusowymi, a także mokrymi sosami, pestką moreli i przepyszną solą fizjologiczną, co sprawia, że jest to świetny letni popijacz.